Απλές συμβουλές για να βελτιώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις και να είσαι στυλάτη στο γραφείο.

Young Woman Suit Standing By Scooter

Είναι γεγονός πως πολλές από ‘μας μας ταλανίζει συχνά το ερώτημα “Τι να φορέσω σήμερα”. Ανάμεσα σε μία πληθώρα ρούχων, ψάχνουμε τα κομμάτια εκείνα που θα ταιριάξουν στο στυλ μας αλλά παράλληλα θα μας προσδίδουν άνεση και κομψότητα.

Η αλήθεια είναι πως το ερώτημα “Τι να φορέσω σήμερα” δεν έχει συγκεκριμένη απάντηση, καθώς εγείρει μία σειρά άλλων ερωτημάτων όπως: που θα πας, τι εποχή, και σε ποιό μέρος. Εαν αναζητάς το προσωπικό σου στυλ και θες να βελτιώσεις τις καθημερινές σου εμφανίσεις αλλά ταυτόχρονα να σαι και στυλάτη για τη δουλειά,τότε έχουμε να σου προτείνουμε κάποια κομμάτια κλειδιά τα οποία θα σε βοηθήσουν να κάνεις κάθε εμφανισή σου ξεχωριστή.

Πουκάμισο: Ένα πουκάμισο είναι το επόμενο must have που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου.Το πουκάμισο είναι ένα ρούχο αέρινο που μπορεί να φορεθέι με πολλούς τρόπους. Μπορείς να το φορέσεις είτε ως μλούζα και να βάλεις από πάνω ένα γιλέκο, είτε κάτω από ενα πλεκτό είτε πάνω από ένα ζιβάγκο δημιουργώντας layering. Τέλος, μπορείς να επιιλέξεις μία μακριά πουκαμίσα και να την φορέσεις ως φόρεμα τονίζοντας με μία φαρδιά ζώνη την μέση.

Υπάρχουν πολλές γραμμές και μοντέρνα σχέδια σε πουκάμισα. Εμείς θα σου προτέιναμε να επιλέξεις  πουκάμισα σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως: λευκό, μαύρο  και μπεζ. Καλύτερα να αποφύγεις τα έντονα χρώματα και κάποια μοτίβα όπως το animal print, καθώς δεν ενδείκνυνται τόσο για τον χώρο εργασίας. Μία καλή λύση θα ήταν η επιλογή ενός ήσυχου floral το οποίο με τον σωστό styling μπορεί να  ταιριάξει άψογα στο dress code που επιβάλλει η δουλειά στο γραφείο.

Φούστα: Πρόκειται για μία επιλογή που θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση του τι να φορέσεις σε μία βόλτα ή στην δουλειά. Ποια είναι όμως η σωστή επιλογή φούστας; Σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να προσέξεις γιατί μία κοντή εφαρμοστή φούστα, δεν είναι κατάλληλη για τον χώρο του γραφείου. Καθώς οι πλισέ φούστες είναι και πάλι στην μόδα για την φετινή σεζόν, μία ιδανική επιλογή μπορεί να είναι μία μίντι πλισε φούστα την οποία θα συνδυάσεις με ένα τοπάκι, πουλόβερ ή πουκάμισο.

Η αμέσως επόμενη επιλογή , η οποία μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ από ένα καφέ με τις φίλες, στην δουλειά ή για μία βραδινή έξοδο είναι η pencil φούστα. Μία pencil φούστα μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα και αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή η οποία αναδεικνύει την θηλυκότητα κάθε γυναίκας. Φυσικά, όπως προαναφέρθηκε , πρέπει να διαλέξεις την φούστα στο κατάλληλο μήκος και μέγεθος γιατί αν είναι παραπάνω sexy απ’ όσο πρέπει ταιριάζει περισσότερο σε μία βραδινή εμφάνιση.

Μπορείς να διαλέξεις μία pencil φούστα και να την συνδυάσεις μ’ ένα μεταξωτό τοπ, ρίχοντας από πάνω ένα σακάκι.Αμέσως, προσδίσεις στην εμφάνισή σου έναν πιο σοβαρό και αυστηρό επαγγελματικό χαρακτήρα.

Στους γρήγορους ρυθμούς της σημερινής κοινωνίας, αποτελεί λογικό επακόλουθο να μην έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο να σκεφτούμε τι να φορέσουμε. Αν καταφέρεις να συμπεριλάβεις στην γκαρνταρόμπα σου ορισμένα basic κομμάτια, θα μπορέσεις να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά outfits τα οποία θα σε καλύψουν σε αρκετές περιστάσεις της καθημερινότητάς σου, από τη δουλειά  στο γραφείο μέχρι και μία απογευματινή έξοδο με φίλες. Ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σε βοήθησαν να πάρεις ιδέες για να βρείς το προσωπικό σου στυλ και να είσαι κομψή ανάλογα με την περίσταση.