Οι hot τάσεις που θα φορεθούν τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο /Χειμώνας 2021- 2022

Close Up Studio Fashion Details Elegant Young Woman Wearing Stylish Evening Outfit Classic White Shirt Sparkling Skirt Mini Vintage Bag Fur Leopard Coat Drinking Champagne Dancing

Η φετινή collection για Φθινοπωρο -Χειμώνα 2021-2022 δημιουργήθηκε εν μέσω πανδημίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται για μία σεζόν η οποία εστιάζει αποκλειστικά στο leisurewear, αλλά ούτε και για μία σεζόν στην οποία επικρατεί ο μαξιμαλισμός σ’ όλες τις εκφάνσεις του. Αυτή η μεταβατική σεζόν δίνει την αίσθηση ελπίδας για την εναπόκτηση της ελευθέριας μας, καθώς και την μετέπειτα επιστροφή μας στην όμορφη καθημερινότητα που απολαμβάναμε κάποτε. Στοιχεία από το leisurewear αλλά και ορισμένα στοιχεία του μαξιμαλισμού συνδυάζονται μεταξύ τους ώστε να πετύχουμε την απόλυτη casual chic εμφάνιση.

Colours
Αν και δεν είμαστε συνηθισμένοι στα έντονα χρώματα τον χειμώνα, τη φετινη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2021-2022 είδαμε στις πασαρέλες να επικρατεί το χρώμα. Από τα έντονα κόκκινα κουστούμια του οίκου Chanel, στα πράσινα παλτό του οίκου Prada. Στις πασαρέλες μερικών από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας όπως Patou, Akris, Loewe είδαμε επιβλητικές εμφανίσεις με χρώματα που δεν θυμίζουν σε τίποτα χειμώνα. Χρώματα όπως λιλά, κίτρινο, ροζ και πορτοκαλί θα είναι must για τον φετινό χειμώνα.

Suit Coats
Ήδη από την θερινή σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι του 21 είδαμε στις πασαρέλες σορτς και βερμούδες συνδυασμένα με κουστούμια. Αυτή η τάση που υιοθετεί το κομψό tailoring ήρθε για να μείνει. Η εκδοχή suit coats πρόκειται για τον συνδυασμό του παντελονιού από το κοστούμι με ασορτί παλτό αντί για σακάκι. Οι οίκοι όπως Hermes, Proenza, Schouler είναι μόνο ορισμένοι από τους οίκους που πρότειναν την συγκεκριμένη τάση.

Super Mini Dress
Η δεκαετία των 60s η οποία αποτέλεσε την εκκίνηση της γυναικείας απελευθέρωσης στον χώρο της μόδας επιστρέφει φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο τo little black dress αυτή τη φορά βέβαια στην πιο fitted εκδοχή του. Φορέματα και φούστες σε κοντό μήκος δίνουν μία νότα sexyness τη φετινή σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας. Μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν στα show των Nina Ricci, Off-White, Maximillian. Μεγάλη εντύπωση προκάλεσαν οι μονοχρωματικές εμφανίσεις, super mini φορέματα συνδυασμένα με over the knee boots σε αντίστοιχο χρώμα, καθώς και φορέματα με στρογγυλεμένους ώμους.


Crop Top
Όσοι από εσάς ασχολούνται με τις τάσεις της μόδας θα ξέρετε ότι το καλοκαίρι είχαμε την επικράτηση των Cutouts, κοψίματα σε φορέματα, σε μπλούζες ακόμα και σε μαγιό. Φέτος τον χειμώνα την θέση των Cutouts έρχονται να πάρουν τα cropped tops. Crop μπλούζες, σακάκια, αλλά και πουκάμισα κάνουν την εμφάνισή τους σε πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις. Ένα crop σακάκι μπορεί να φορεθεί τόσο σε μία πρωινή εμφάνιση ,αλλά μπορεί εμπίσης αν συνδυαστεί με κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και τα κατάλληλα αξεσουάρ, να απογειώσει την βραδινή σας εμφάνιση. Οι σχεδιαστές Giorgio Armani, Fendi, Chanel, Vetements έδειξαν μερικά από τα πιο στυλάτα crop σακάκια για την φετινή σεζόν.


Knits
Τα πλεκτά που τόσο λατρέψαμε να φοράμε τον περασμένο χειμώνα, παραμένουν σταθερά στην κορυφή των τάσεων τις μόδας για φθινόπωρο -χειμώνα 2021- 2022. Ένα πλεκτό προσφέρει παράλληλα άνεση και κομψότητα. Σ΄όλους μας αρέσει η άνεση ειδικά όταν αποκτά μία εξαιρετικά κομψή μορφή. Μερικά από τα πιο κομψά πλεκτά είδαμε στις πασαρέλες των οίκων Gabriela Hearts, Ulla Johnson και Proenza Schouler.